, ,

Električna turpija DM202


Električna turpija za nokte .

95.00KM

Električna brusilica ili turpija za nokte ne uzrokuje buku i vibracije, glava se okreće u oba smjera. Vrlo lagana ručka sa twist-lock sustavom koji omogućuje brzu promjenu bitova za brušenje. Brusilica već sadrži nastavke za brušenje i ima dodatnu papučicu za lakšu kontrolu brzine (uz ručno upravljanje na uređaju). Na gornjem dijelu stroja ima 6 rupa koje omogućuju pohranu najčešće korištenih bitova za brušenje.

Jednostavan, funkcionalan i prikladan model za turpijanje noktiju DM 202, moze se koristiti za profesionalni manikir i pedikir. Uredjaj je kompaktan, ima zaobljen oblik i dobar dizajn. Snaga od 30 vati i produktivnost od 25.000 okretaja u minuti doprinose brzom i kvalitetnom tretmanu noktiju.

Profesionalna brusilica za manikuru i pedikuru snage 65 W s glatkom kontrolom brzine do 35.000 o / min. Uz pomoć ovog uređaja možete izravnati i ispolirati nokte, ukloniti mrtvu kožu i ostatke gela, akrila. Najvažnija prednost stroja za brušenje je njegova snaga – nikada vas neće iznevjeriti, čak ni uz iznimno tešku pedikuru. Čvrsta i snažna ručka olakšat će rad svakom stilisti. Ručka je udobna u ruci, također sprječava umor ruku i ne klizi čak ni tijekom dugog rada. Na brusilicu pričvrstite profesionalni set dodataka za brušenje koji su posebno odabrani da zadovolje najzahtjevnije stiliste i ljubitelje noktiju!

SKU: 45-1 Kategorije: , ,