, ,

Clarissa pjenušavi šampon za trepavice + četkica


Šampon za njegu trepavica prije i poslije tretmana.Ovo je vrlo delikatan proizvod kreiran posebno za pripremu za tretman laminiranja i ekstenzija te za njegu samih ekstenzija. Savršen je kao alternativa prajmeru prije ekstenzija i tretmana laminiranja.Sastojci ovog mekog moussea ne iritiraju kožu i omogućavaju bezbijednu upotrebu na osetljivoj koži i očima. Njegova nježna formula na bazi vode i bez ulja pomaže u sprječavanju bakterijskih infekcija. Svakodnevna upotreba čini trepavice zdravijima i bujnijima i savršeno spremnima za nadogradnju i tretmane laminiranja. Može se koristiti i kao svakodnevno sredstvo za skidanje šminke, čišćenje ekstenzija trepavica i stoga je savršena za sve koji su imali tretmane ekstenzija ili laminiranja.

23.50KM

Šampon za njegu trepavica prije i poslije tretmana.Ovo je vrlo delikatan proizvod kreiran posebno za pripremu za tretman laminiranja i ekstenzija te za njegu samih ekstenzija.

Savršen je kao alternativa prajmeru prije ekstenzija i tretmana laminiranja.Sastojci ovog mekog moussea ne iritiraju kožu i omogućavaju bezbijednu upotrebu na osetljivoj koži i očima.

Njegova nježna formula na bazi vode i bez ulja pomaže u sprječavanju bakterijskih infekcija. Svakodnevna upotreba čini trepavice zdravijima i bujnijima i savršeno spremnima za nadogradnju i tretmane laminiranja. Može se koristiti i kao svakodnevno sredstvo za skidanje šminke, čišćenje ekstenzija trepavica i stoga je savršena za sve koji su imali tretmane ekstenzija ili laminiranja.