Naš šećer

Naš šećer

AGRAGOLD bijeli kristalni šećer

AGRAGOLD bijeli kristalni šećer je osnovni proizvod iz asortimana AGRAGOLD i omiljeni je sastojak većine slatkih jela i napitaka.
Bijeli fini kristalni šećer AGRAGOLD dostupan je u zavisnosti od tržišta u papirnom pakovanju od 1kg, 5kg i 25kg kao i OPP pakovanjima od 1 i 2kg.

AGRAGOLD bijeli kristalni šećer je fine granulacije, te se brzo i lako topi kod pripreme kolača i raznih poslastica.

AGRAGOLD šećer u kocki

AGRAGOLD šećer u kocki svojim savršeno oblikovanim kockama sve trenutke pretvara u slatko uživanje.

Savremenom tehnologijom proizvodnje osigurali smo vrhunsku kvalitetu AGRAGOLD šećerne kocke koja je pažljivo izabrana kako bi Vam zasladila dan, te uvijek izgledala elegantno u modernom i praktičnom pakovanju od 1kg.

Poboljšajte ukus omiljenog napitka dodajući pravu razinu slatkoće!

AGRAGOLD demerara smeđi šećer

AGRAGOLD Demerara smeđi šećer zauzima posebno mjesto među AGRAGOLD specijalitetima i unosi egzotičnost u Vaš dom.

AGRAGOLD Demerara smeđi šećer je prirodan, nerafinirani šećer od šećerne trske namijenjen za svakodnevnu konzumaciju i pripremu hrane i napitaka sa orasima, medom, lješnjacima, čokoladom kao i suhim voćem. Odlična je alternativa bijelom šećeru. Svojom prirodnom aromom daje egzotičan okus vašem jelu.

*Savjet: AGRAGOLD Demerara smeđi šećer je prirodan proizvod i pod određenim vremenskim uvjetima može doći do stvrdnjavanja, što ne utiče na kvalitet proizvoda! Šećer istresite u posudu, prekrijte vlažnom krpom, ostavite preko noći i šećer će povratiti vlažnost i ponovo postati sipak.

AGRAGOLD šećer u prahu

AGRAGOLD šećer u prahu svojom mekanom strukturom mnoge slatke trenutke čini još slađim.

AGRAGOLD šećer u prahu je kristalni šećer samljeven u najfiniji prah! Sitno mljeveni kristali šećera lako su topivi i odlično se miješaju sa tijestom, kremama, glazurom i ostalim sastojcima prilikom pravljenja raznih poslastica. Idealan je za posipanje već gotovih torti i kolača.

*Savjet: AGRAGOLD šećer u prahu je 100% prirodni šećer bez ikakvih aditiva ili dodataka, stoga se može desiti da prilikom dužeg i neodgovarajućeg skladištenja dođe do zgrudnjavanja. AGRAGOLD Vam stoga savjetuje da, nakon otvaranja vrećice, šećer čuvate na suhom mjestu i u zatvorenoj posudi kako bi se izbjegao doticaj s vlagom i tako spriječilo moguće zgrudnjavanje.